All Too Well: The Short Film, Taylor’s version

Само преди броени дни (12 ноември) излезе първият филм, който Тейлър Суифт написа и режисира. „All too well“ е дълъг едва около 15 минути, но зрителите могат да уловят сюжета на романтичната връзка между младо момиче и по-възрастен мъж, която с времето се превръща в прах. Музиката във филма също е на Тейлър Суифт. Тя изпълнява песента „All too well“, която излиза за първи път през 2012г. Тогава е съкратена до 6 минути, но във филма чуваме оригиналната й 10-минутна версия.

В ролята на младото момиче, което всъщност е 20-годишната Тейлър, влиза Сейди Синк. Тя стана популярна като Макс от сериала на Нетфликс „Странни неща“. В ролята на по-възрастния мъж се превъплъщава Дилън  О’Брайън, който се прочу с ролята си на Стайлс в „Младият вълк“ по MTV. Предполага се, че мъжът, за когото е филмът, е Джейк Джиленхоу. На въпроса за кого се отнася „All too well“ Тейлър (в интервюто си с Чесли Крист) отговаря: „Мисля, че всеки човек може да има някого, за когото се сеща, когато слуша песента, и аз това искам“.

Филмът излезе заедно с презаписания албум „Red“ (Taylor’s Version), което е вторият такъв след „Fearless“ (Taylor’s Version), който излезе през април тази година.

Тейлър винаги е искала да притежава правата над музиката си, но бившият й лейбъл„Big Machine“ не й дава възможността да ги закупи. Нейното решение е просто да запише песните си отново. Когато видим, че до дадено видео пише Taylor’s Version, това означава, че негов притежател вече е певицата.

Към това насочва вниманието на публиката и Дилън, който си промени потребителското име в профила си в Туитър.

Тейлър е решила да презапише шест от деветте си албума, което означава повече от 100 песни. Според TMZ тя трябва да се съобрази с изискването за оригинално звучене. Песните не трябва да звучат по същия начин, както в оригиналния си вариант, за да не бъдат в нарушение на авторските права. Феновете й могат да я подкрепят в битката да притежава правата над музиката си, като си пуснат новия й албум и гледат филма.


Виктория ПЕТКОВА

Един коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s